FOX Tv kanalının yeni lezzet yarışmalarından olan The Taste içerisinde yarışmacı olarak katılan Asaf Saner, geçirmiş olduğu trafik kazası esnasında yaşamını yitirdi. Yarışmanın dün akşam üzeri yayınlanmış olan yeni bölümü içerisinde ise Asaf Saner’in anısı için bir video paylaşıldı.

The Taste isimli yarışma programının yarışmacıları arasında yer alan Asaf Saner, Kocaeli ilinin Başiskele Ovacık Mahallesinde yer alan Salim Dervişoğlu Caddesi içerisinde direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda geçirmiş olduğu trafik kazası esnasında yaşamını yitirdi. Direksiyon kontrolünü yitirmesi ile birlikte yol çalışmasının bulunduğu alana girip takla atmış olan Saner’in arabası beton bariyerlere çarpıp durabildi. Olayın yaşanmış olduğu yere gelen polis ekipleri ile birlikte itfaiye ekibi ve de acil servis ekibinin Asaf Saner ile eşi Ayten Saner’i araç içerisinden çıkartmaya çalıştığı esnada Asaf Saner’in yaşamını yitirmiş olduğu tespit edildi. Kaza ile alakalı olarakta bir soruşturma başlatıldı.

Yarışmanın ise dün akşam paylaşılmış olan bölümü içerisinde alkış toplamış olan bir video paylaşıldı. Kıyasıya bir şekilde rekabetin devam ettiği yarışmanın sonrasında Asar Saner’in yarışma içerisindeki eğlenceli anları ile bir video paylaştı.