Aydın ili ile birlikte Denizli ili ve Muğla ili içerisinde yaklaşık olarak 3 milyon kişiye elektrik dağıtımı hizmeti vermeye devam eden ADM Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, abonelerini planlı bakımlarla beraber iyileştirme çalışmalarından önce SMS ya da e-mail yolu ile bilgilendirmeye başlayacak.

Firmadan yapılmış olan açıklamaya bakılır ise, elektrik dağıtım hatlarının bakılarıyla birlikte onarım ve de yenileme çalışmalarının yanı sıra daha yeni yatırım projelerinin devreye alınabilmesi sırasında programlı bir şekilde kesinti yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Can ile birlikte mal ve de çevre güvenliğinin sağlanabilmesi maksadıyla ve mevcut durumdaki yasal düzenlemeler gereğince elektrik yüklü hatlar üzerinde çalışma yapılmasının olanaklı bir durumda olmamasından dolayı, planlı bir şekilde elektrik kesintisi gerçekleştirilmektedir.

İsim ile birlikte soy isim, tesisat numaraları, cep telefonu numaraları ve bir de e-mail bilgilerini paylaşmış olan aboneler, ADM Elektrik Dağıtım şirketi tarafından tercih etmiş oldukları bir yönteme göre, SMS ya da e-posta gönderilerek planlı kesintilerden daha öncesinde bilgilendirilmiş oluyor.

ADM Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, hizmet bölgesi içerisinde tam tamına 1,9 milyon tane aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır.