Yaklaşık olarak 10 sene boyunca cinsel içeriğe sahip yapımlarda yer almış olan yetişkin film yıldızlarından Sunny Leone, yeni mesleğiyle alakalı olumsuz eleştirilere vermiş olduğu cevapla gündem olmuş durumda.

37 yaşında bulunan Sunny Leone, 2001 senesinde yetişkin film sektörü içerisinde çalışmaya başladı. Hindistan asıllı Amerika Birleşik Devletleri’nin vatandaşı olan Sunny Leone, 2012 senesinde yetişkin film sektörünü tamamen bırakma kararı aldı ve Hindistan film prodüksiyon merkezlerinden biri olan Bollywood’a transfer oldu.

Sunny Leone’un almış olduğu bu kararı çok fazla sayıda hayranıyla beraber takipçisini fazlasıyla üzdü ve bu nedenden dolayı da uzun zaman boyunca çok sert eleştirilere maruz kalmış oldu. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde ise Hint aktörlerden biri olan Arbaaz Khan, Sunny Leone’yle kariyerinde gerçekleştirdiği değişiklikler ve bu nedenden dolayı gerçekleştirilen eleştirileri konu alan özel bir röportaj videosunun tanıtımını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Leone, kariyeri ile alakalı bu değişikliği hedef almış olan hakaretlere ve kendisini çok fazla kıskananlara teşekkürlerini şu mesajla sunmuş oldu: ”Beni tartıştığınızdan dolayı fazlasıyla teşekkür ediyorum. Bu mükemmel hissettiriyor zira sayfamda ne kadar zaman geçirmiş olduğunuzu da biliyorum.”

Öte yandan fotoğraflarını yakmış olan ve kentlerini ziyaret eder ise kendisini öldürecek olduğunu ifade eden ve garip fanatik gruplar şeklinde isimlendirdiği kişilerle alakalı olarakta medyayı suçlamış oldu. Leone, yetişkin film sektörü içerisinde çalışmış olduğu dönemi de, zamanın şartlarına göre en iyi karar şeklinde niteledi.