Geçtiğimiz sene 7 tane arkadaşı ile Dubai’de gerçekleşen bekarlığa veda partisinden döndüğü esnada jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran’ın acısı, bütün Türkiye’de olduğu gibi nişanlısı olan Murat Gezer’i derinden sarsmış idi. Acısını tamamen kalbine gömmüş olan Gezer, yavaş bir şekilde eski yaşantısına dönmeye başladı. Son çıkmış olan söylentilere bakılır ise Gezer’in şarkıcılardan Hadise’yle yeni bir aşka yelken açmış olduğu ileri sürüldü.

Takvim tarafından yapılmış olan habere bakılırsa: Ünlü durumdaki iş adamı, kısa bir zaman öncesinde popçu Hadise’yle bir arkadaş ortamı içerisinde tanıştı. Dedikodulara bakılırsa şu anda yalnızca arkadaş olarak görüşmekte olan ikili, sık bir şekilde buluşuyor.

Beraber zaman geçirmekten hoşlanmakta olan Hadise ve Murat Gezer, nişanlısı Mina Başaran’ın çok derin durumdaki acısını kalbinde taşımakta bulunan iş insanının isteği üstüne şimdilik objektiflerden uzak bir yerde kalmayı tercih etmekte. İkili, bununla ilgili olarak basının uğramamakta olduğu mekanlarda buluşmayı tercih etmekte.

Genç yaştaki iş adamı, hem merhum durumdaki nişanlısının anısına saygı gösterebilmek hem ise Hadise’yi yakınen tanımak amacıyla her şeyi zamana bırakma konusunda bir tercih kullandı. Kulisler içerisinde konuşulmaya başlananlara bakılırsa da 34 yaşında bulunan popçunun, Murat Gezer’in almış olduğu bu kararına saygı duymakta olduğu bilgisine ulaşıldı. İkili, bu hususta da ortak durumdaki dostlarına bir ricada bulunmuş halde. Dostça buluşarak dertleşmekte olan ikilinin bu sürpriz durumdaki ilişkisinin aşka dönüşüp dönüşmeyecek olduğunu da zaman göstermiş olacak.

  1. Sayfa isimli programa özel açıklamalar gerçekleştiren Hadise’nin menajeri ise ”Hadise hanımla alakalı olarak çıkmış olan haberler kesin bir şekilde yanlıştır. İsmi geçen kişi Hadise hanımın bir kardeşi Derya hanımın ise arkadaş grubu içerisinden bir kişidir” şeklindeki bir açıklamayla haberleri kesin bir dil ile yalanlamış oldu.