2017 senesinde yapılan T2 Trainspotting isimli filminin yıldızları arasında yer alan ünlü oyunculardan Bradley Welsh, İskoçya’da yer alan Edinburgh kenti içerisinde kurşunlanarak yaşamını yitirdi.

T2 Trainspotting ismine sahip sinema filminin yıldızı ve aynı zamanda sinema oyuncularından biri olan Bradley Welsh İskoçya’da bulunan Edinburgh kenti içerisinde silahla vuruldu ve hayatını kaybetti.

İskoçya polisi tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise; 42 yaşında olan Bradley Welsh’in dün gece yarısında silahlı bir şekilde saldırıya uğradı ve olayın yaşanmış olduğu yerde de yaşamını yitirdi. Edinburgh’un ise West End bölgesi içerisinde Chester Caddesi üzerinde dün akşam saatler 8:00 civarında gerçekleşmiş olan bu olayla alakalı olarak özel bir soruşturma başlatmış olan polis ekipleri; ünlü ve başarılı durumdaki bu oyuncunun suikasta kurban gitmiş olabileceği ihtimalini de değerlendirmeye başlamış bir durumda. T2 Trainspotting ismine sahip film içerisindeki rolü sayesinde isminden çok sık bir şekilde söz ettirmiş olan Bradley Welsh’in öte yandan boks şampiyonluğunun da bulunduğu bilinmekte. İngiliz uyruğuna sahip olan Bradley Welsh, oyunculuk hariç olarak televizyon üzerinde de çeşitli şov programları gerçekleştirdi.