Bir zamandır ekranlardan uzak kalmış olan güzel oyunculardan Tuba Büyüküstün’ün, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu makyajsız durumdaki fotoğrafı çok büyük bir ilgi görmüş oldu. Takipçileri ise Büyüküstün’ün paylaşmış olduğu bu fotoğrafını yorum ile birlikte beğeni yağmuruna tutmuş oldu.

36 yaşında bulunan 2 tane çocuk annesi Tuba Büyüküstün, makyajsız durumunu sosyal medya hesaplarından Instagram üstünden açık bir şekilde paylaştı. Takipçilerinden de tam bir not almış olan Büyüküstün’ün, bu fotoğrafı için binlerce sayıda beğeni yapmış oldu.

Takipçilerinden büyük bir ksmı, güzel durumdaki oyuncunun saçlarını uzatmış olduğunu fark etti ve bu duruma fazlasıyla sevinmiş olduğunu da yazdı. Takipçileri ayrıca Büyüküstün’le alakalı olarak ”eskiden olduğu gibi uzun saçlı ve fazlasyla güzel” şeklinde yorumlar yaptı.

Büyüküstün’ün başka bir tane takipçisi ise ”Türkiye’nin estetiksiz ve makyajsız bir durumdayken bile en güzel kadını.” ifadelerine yer vererek bir mesaj yazdı. Güzel ve başarılı durumdaki oyuncunun bu pozu, yalnızca 50 dakika içerisinde 60.000 taneye yakın beğeni almış oldu. Diğer taraftan ise Büyüküstün, sosyal medya hesabı üzerinden devamlı olarak makyajsız durumlarnı paylaşmaktan hiç bir şekilde kaçınmamakta. Tuba Büyüküstün’ün hayranlarından bazıları, makyajsız daha da güzel bir durumda olduğunu düşünmekte.