Denizli ilinin Acıpayam İlçesi içerisinde gerçekleşmiş olan trafik kazası esnasında adeta hurdaya dönmüş olan bir otomobilde şoför ise mucize eseri bu kazadan yaralı bir şekilde kurtuldu.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, kaza Denizli – Antalya karayolu üzerinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise Sinan E. yönetiminde bulunan 06 BC 9446 plakasına sahip otomobil havanın sisli bir durumda olmasından dolayı aynı yönde seyir halinde bulunan 45 AAH 490 plakasına sahip kamyonete arka taraftan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte savrulmuş olan otomobil pek çok defa takla attıktan sonrasında ise yolun ortasında durmuş oldu. Adeta bir hurdaya dönmüş olan araçta sıkışmış sürücü Sinan E. kaza ile alakalı ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşanmış olduğu yere sağlık ekipleri ile birlikte itfaiye ekipleri ve trafik ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekiplerinin otomobil içerisinde sıkışmış olan şoförü yaralı bir şekilde kurtarıp sağlık ekiplerine hızlı bir şekilde teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaralı durumdaki şoföre ilk müdahalesinin hemen sonrasında ambulans ile birlikte hastaneye götürüldü. Diğer taraftan ise kaza esnasında yaralanmış olan şoför Sinan E.’nin uzman çavuş olarak görev yaptığı ifade edildi.

Kaza ile alakalı olarak bir soruşturma başlatıldığı da açıklandı.