İmdat adına sahip şarkısı ile birlikte çok büyük bir çıkış gerçekleştiren Selen Görgüzel ilk sahne deneyimi esnasında hayranlarının da beğenisini kazanmış oldu. Yönetmenlerden Hamdi Alkan’ın eşi olarak tanıdığımız Selen Görgüzel, sahne esnasında giymiş olduğu sırt dekoltesine sahip kıyafeti ile birlikte de adeta göz kamaştırmış oldu.

Görgüzel, gerçekleşen bu konser esnasında 2 tane farklı kostüm giydi. Ünlü modacılardan biri olan Barış Avcı imzasına sahip derin sırt dekoltesi bulunan siyah kostümü sayesinde sahne tarzı içerisindeki iddiasını açık bir şekilde ortaya koymayı başaran Selen Görgüzel, 2. yarıya ise Maab by Binnur Caydaş imzasına sahip özel kostümü ile birlikte sahneye çıkmış oldu. Derin bir sırt dekoltesi bulunan elbise tercih etmiş olan Görgüzel; ”Seninle Başım Dertte” ismine sahip şarkının nakarat kısmında yer alan ”ne yapsam bilmiyorum canımdan bir parçasın” şeklindeki sözleri arka arkaya söyleyip sahne üzerinden de eşine seslenmiş oldu.

Pop ile birlikte alaturka şarkılardan oluşturulan repertuvarı ile tam tamına 2 saat boyunca sahnede kalmış olan Selen Görgüzel, izleyicilerden ise tam bir not almış oldu.