İşte Benim Stilim isimli yarışma sayesinde kardeşi Bahar Candan’la gündemimize girmiş olan Nihal Candan, paylaşmış olduğu son fotoğraflarla adeta olay oldu.

Instagram hesabı içerisine göğüs dekolteli pozlarını yerleştirmiş olan Nihal Candan, silikon taktırdı şeklindeki iddiaları tekrardan ateşledi. Takipçilerinden bir tanesi de bunu dile getirerek fotoğrafın alt kısmına ”Silikonlarımı yeni yaptırdım pozu” ifadeleri ile yazdı. Giyim tarzının yanı sıra cesur fotoğrafları ile de takipçilerinden ”edep” sınırlarını çok fazla aştın yorumları alan Nihal Candan, şu anda ise alay konusu olmaya başlamış durumda. Takipçilerinden birisi bu paylaşımın altına ”Bacım silikonların çok küçük olmuş sanki ya” ifadeleri ile yazdı.

Nihal Candan ise medyanın gündemine ilk önce İşte Benim Stilim ismine sahip yarışma ile çıkmıştı. Nur Yerlitaş tarafından ”vasat” şeklinde nitelemiş olduğu Nihal Candan, yarışma içerisinde de bir derece elde etmeyi başaramamıştı. Moda yarışmasından elde etmiş olduğu bilinirlik sayesinde Survivor yarışmasına katılmış olan Nihal Candan, ada içerisindeki performansıyla beraber yine dalga konusu haline gelmişti. Dominik adasına gitme zamanından önce günlerce spor salonları içerisinde hazırlık yapmış olan Nihal Candan, Survivor yarışma tarihinin en başarısız yarışmacısı şeklinde ismini unutulmazlar arasına yazdırmayı başarmıştı. Nihal Candan adadan geriye dönüş yaptıktan sonra inanılmaz bir değişim içine girmiş oldu. Bir tane güzellik merkezi açmış olan Nihal Candan, kendisini de baştan aşağıya tamamen yeniledi. Estetikler ile
birlikte yüzünün şeklini değiştirmiş olan Nihal Candan, silikon taktırmış olduğu göğüsleriyle birlikte de giyim tarzını frapan bir duruma getirmiş oldu.