31 yaşında bulunan İngiliz modellerden biri olan Rosie Huntington-Whiteley, moda devlerinden biri olan Marks & Spencer için bikini koleksiyonu tasarımı yaptı. Kendi ismini taşımakta olan bikinilerle kameraların karşısına geçmiş durumdaki güzel model, vermiş olduğu cesur pozlar sayesinde de gören herkesi mest etti.

Kusursuz durumdaki vücut hatları ile birlikte milyonları kendisine hayran bırakmış olan İngiliz modellerden Rosie Huntington-Whiteley, son senelerde model kimliğinden sıyrılıp, tasarımcılığa adım atmış durumdaki ünlü isimler arasında..

31 yaşında bulunan İngiliz oyuncu ve modellerden biri olan Whiteley, kendisi gibi İngiliz asıllı durumdaki moda devlerinden Marks & Spencer markası için kolları sıvamış oldu. Dünya çapında ünlü durumdaki giyim markasına, plaj giyim koleksiyonu tasarlamış olan güzel model, tasarlamış olduğu bikinilerin modelliğini tekrar kendisi yapmakta. Kendi ismini taşımakta olduğu bikinileri giymiş olan Whiteley, plajda vermiş olduğu cesur pozlar sayesinde çok büyük bir beğeni toplamış oldu.

Başarılı ve ateşli durumdaki modelin, kendisinden tam tamına 20 yaş büyük olan Hollywood yıldızlarından Jason Stathamla, 9 senelik bir beraberliği var. Ünlü durumdaki çift, 2017 senesi içerisinde de oğullarını kucaklarına almış idi…