Geçmiş olduğumuz günlerde rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasının sonrasında anjiyo olduğu açıklanan usta sanatçılardan Orhan Gencebay’ın oğlu olan Gökhan Gencebay, dün Beşiktaş içerisine tartışmış olduğu bir taksici tarafından bıçaklandı ve yaralandı. Ailenin avukatı görevinde bulunan Ayşe Üstünel ise, Gencebay’ın sağlık durumuyla alakalı olarak bir açıklama yapıp durumunun iyi olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Beşiktaş Posta Caddesinin üstünde, akşam saatlerine doğru yanında Gökhan Gencebay bulunan Seda Han, trafikte seyir halindeyken bir taksici ile yol verme sebebiyle aniden tartışmaya başladı. İddialara bakılırsa taksici Seda Han’a küfür ile birlikte hakaret etmeye başladı. Bu sebepten dolayı da oğul Gencebay ve taksici aniden kavga etmeye başladı. Kavga esnasında bıçağını çıkartmış olan taksici ise Gencebay’ı bıçakladı.

Sol kaburga kısmından yaralandığı açıklanan Gökhan Gencebay yakında yer alan özel bir hastaneye kaldırıldı. Taksici ise Balmumcu kavşağının olduğu yerde polis ekipleri tarafından yakalandı. Gökhan Gencebay’ın hastane içerisindeki tedavisi devam ederken sağlık durumunun ise iyi olduğu ifade edildi.

Şüpheli şahsın ise Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü içerisindeki işlemleri devam ediyor. Olayın hemen sonrasında ailenin avukatı görevinde bulunan Ayşe Üstünel Dağdelen hastane önünde bir açıklama gerçekleştirdi. Avukat görevinde bulunan Dağdelen; ”Çok daha kötü bir duruma olabilirdi. Buna tam bir maganda dehşeti desek yanlış olmaz. Fazlasıyla kötü şeylerden söz edebilirdik. Ucuz bir şekilde atlattık çok şükür ki.” şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi.