Denizli ilinin Çal ilçesi içerisinde, kanser tedavisi görmekte olan Reşat Kalaycı’nın (63) yaşamını kaybettiği haberini alan annesi Ayşe Kalaycı (88), 3 saat geçtikten sonra geçirdiği kalp krizinden dolayı yaşamını yitirdi. Anneoğul ve yan yana bir şekilde toprağa verildi.

Çal ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Reşat Kalaycı’ya, kısa bir zaman önce mide kanseri teşhisi koyuldu. Kalaycı ise, dün öğle saatlerine doğru, tedavi görmekte olduğu Pamukkale Üniversitesi Hastanesi içerisinde yaşamını kaybetti. Acı durumdaki haberi almış olan, Ortaköy Mahallesi içerisinde ikamet eden anne Ayşe Kalaycı, 3 saat geçtikten sonra fenalaştı. Sağlık görevlileri tarafından ambulans ile Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış olan Kalaycı’nın kalp krizi geçirmiş olduğu belirlendi. Ayşe Kalaycı ise, doktorların burada gerçekleştirmiş olduğu bütün müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi.

Anne ve oğul için bugün öğle zamanında Ortaköy Camii içerisinde bir cenaze namazı kılındı. Cenazeye ise Çal Belediye Başkanı görevinde bulunan Milliyetçi Hareket Parti’li Fethi Akcan, Belediye Başkanı’nın Yardımcısı görevinde bulunan Adnan Tatar ve Kalaycı ailesiyle beraber yakınları katılım gerçekleştirdi. Kılınmış olan cenaze namazının sonrasında ise Ayşe ve Reşat Kalaycı, Ortaköy Mahallesinin Mezarlığı’nda, yan yana bir şekilde toprağa verildi.

Çal Belediye Başkanı görevinde bulunan Akcan, üzüntülü bir durumda olduklarını ifade ederek; ”Ayşe annemizin yaşlı durumdaki kalbi, evlat acısına hiç bir şekilde dayanamamış. Kalaycı ailesiyle birlikte Ortaköy’e başsağlığı dilemekteyim. Anneyle evladının 3 saat ara ile ölmesi hepimizi çok üzdü” ifadelerine yer verdi.