Evlenecek oldukları beklenen ve magazin dünyası içerisindeki en yakıştırılan çifti şeklinde gösterilen Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’den herkesi üzen bir haber geldi. 2015 senesinden bu zamana kadar birliktelik yaşamaya devam eden Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ayrılma konusunda karar aldı.

Daha öncesinde pek çok defa ayrılık haberleri ile gündeme gelmiş olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin bu defa iddiaları kesin bir dille doğruladı. 2. Sayfa tarafından yapılmış olan habere bakılır ise; çift Kerem Bürsin’in Amerika’dan geri dönmesinin sonrasında dün akşam ayrılık konusunda bir karar aldı.

Kerem Bürsin ise bu sabah itibar iile beraber yaşadıkları evden de tamamen taşındı. Geçmş olduğumuz gün yüzü olduğu giyim markasının lansmanı esnasında sakal bırakmış olduğu da görülen Bürsin açıklamasında; ”Sakallar şu zamanki ruh halim. Yalnızca uzatmayı istedim. Serenay (Sarıkaya) Amerika dönüşünde ilk gördüğü zaman biraz şaşırdı ancak sevdi” ifadelerine yer vermişti.

Sarıkaya da vermiş olduğu bir röportaj esnasında uzun bir süre devam eden ilişkilerinin temelinde anlayış ile birlikte sevgi ve de saygının yatmakta olduğunu ifade ederek; ”Bence çok iyi bir ilişki birbirini idare edebilme sanatıdır” şeklindeki ifadelerine yer vermişti.