Senelerdir pek çok yerde sergilemekte oldukları performansları sayesinde isimlerinden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başaran genç müzisyenlerlerden Mustafa Kandak ile Melis Fırat 10 Nisan tarihinde ”Aşkla Oyun Olmaz” ismine sahip şarkılarını müzik severlerin beğenisine sunmuş olacaklar. Şarkının çıkış tarihinden çok daha önce paylaşmış oldukları kapak görselleri sayesinde çok büyük bir beğeni toplamış olan ikiliyle alakalı olarak ”Baharla ilgili müjde Mustafa ve Melisten geldi” yorumlarının yapılmasına sebep oldu..

Paylaşmış olduğu ”Sözlük” albümü ve ”Aşk Defteri”, ”Yelken” isimli single çalışmaları, 2017 senesinde ise ”Sen de Yanacaksın” adına sahip single çalışmaları sayesinde müzik piyasasında isminden söz ettirmeyi başaran Mustafa Kandak, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mustafa Kandak ile Melis Fırat “Aşkla Oyun Olmaz” isimli yeni şarkılarını müzikseverlerle buluşturmak için gün saymaya başladılar.

Mustafa Kandak Kim?

Daha çok küçük yaşlarda radyo ve radyo programcılığıyla tanışarak sonrasında ise müzikle içli dışlı olan Mustafa Kandak bu sayede kendisini duyurmayı da başardı.

Melis Fırat Kim?

Çakal ismine sahip klibi ile hayranlarının karşısına çıkarak tam not almayı başaran İzmir’li şarkıcılardan Melis Fırat yeni şarkı konusunda heyecan yaşıyor .