Ünlü şarkıcılardan biri olan Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık 2015 senesinde karakolluk oldukları Bülent Burak’la bugün Ataköy içerisinde yer alan bir mekanda dünyaevine girecek.

Güçlü yorumu ile sahnelerin aranılmakt olan isimlerinden Kibariye, kızı Birgül Küçükbalçık’ı bugün evlendirmiş olacak.

Kibariye’nin kızı olan Birgül Küçükbalçık sosyal medya hesabı üstünden tanışmış olduğu Burak adlı gençle 14 yaşındayken bir cinsel ilişkiye girmiş idi. Yaşanmış olan bu olayla ilgili bilgiye ulaşmış olan aile ise adeta bir çılgına dönüp kolluk kuvvetlerine başvuruda bulunmuş olaydan sonra ise Küçükbalçık ile Uçar aileleri de karakolluk bir hale gelmişti. Hatta o dönemlerde Birgül Küçükbalçık, reşit olmadığından dolayı devreye Aile ile Sosyal Politikalar Bakanlığı da girme kararı almıştı. Birgül ise, 18 yaşına basarak reşit bir hale geldikten sonra, 2 aile buluşarak uzlaştı ve gençler ise evlilik yolu üzerinde ilk adımı atıp 2018 yılının ekim ayı içerisinde nişan yüzüklerini takmış oldu.

Sözcü tarafından yazılmış olan habere bakılırsa, Kibariye’nin kızı olan Birgül Küçükbalçık bu akşam üzere Ataköy’de yer alan bir mekan içerisinde aile bireylerinin katılmış olduğu bir tören ile Burak Uçak adlı gençle dünyaevine girmiş olacak. Çift ise, Kibariye’ye ait olan Bağdat Caddesi’nde yer alan 1+1 büyüklüğüne sahip evine yerleşmiş olacak.