Çok büyük bir hayran kitlesi bulunan sosyal medya fenomenlerinden biri olan Kerimcan Durmaz’ın yanlışlıkla paylaşmış olduğu videodan sonra tepkiler adeta çığ gibi büyümeye başlarken ünlülerin avukatlarından Aslı Hatemi ise ”Teşhirciliğin 6 aydan 5 seneye kadar bir hapis cezası bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Uçağın tuvaleti içerisinde cinsel organını göstermiş olduğu iddiası ile gündeme adeta bir bomba gibi düşmüş olan Kerimcan Durmaz’ın teşhircilik sebebiyle hapse girebilecek olduğu ileri sürüldü.

Sosyal medya üzerinde büyük bir hayran kitlesine ulaşmış olan Kerimcan Durmaz’ın uçağın tuvaleti içerisinde cinsel organının videosunu çekip Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Yapmış olduğu hatanın farkına varan Durmaz, videoyu da hızlı bir şekilde kaldırdı. Kerimcan Durmaz’a ise bu olaydan hemen sonra çok büyük bir tepki gelmiş oldu.

Sosyal medya üzerinde çok büyük bir tepki yağmuruna tutulmuş olan uygunsuz paylaşımla alakalı olarak 2. Sayfa programına telefon ile bağlanmış olan avukatlardan Aslı Hatemi, ünlü fenomenle ilgili olarak; ”Bu fazlası ile ciddi bir suçtur, suçun tanımı da alenen hayasız bir harekette bulunmaktur. 6 ayla 5 sene arasında bir cezası bulunuyor. Hapisle ilgili bir karr da çıkabilir. Savcılık bu söz konusu görüntüyü ihbar kabul ederek soruşturmaya da başlayabilir” şeklinde bir açıklamada bulundu.