2018 senesinin Ekim ayı içerisinde ilk bebeklerini kucaklarına almış olan Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti, Lila ismini vermiş oldukları bebeklerinin ilk defa yüzünü göstermiş oldular.

2018 senesinin ekim ayına gelindiğinde ilk bebeklerini kucaklarına almış olan Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti, kızlarına Lila ismini verme konusunda karar almışlardı. Kızları daha dünyaya gelmeden önce Instagram hesabı açmış olan çift, eleştiri oklarınında bir numaralı hedefi haline gelmişti. Kızları Lila dünyaya geldikten hemen sonra pek çok fotoğraf paylaşımı yapan çift, bebeklerinin yüzünü ise takipçilerine hiç bir şekilde göstermemekteydi. Gizem ile Hakan Hatipoğlu çifti kendilerine ait sosyal medya hesapları üzerinden kızlarıyla çekilmiş oldukları fotoğrafları açık bir şekilde paylaştı.

Gizem Hatipoğlu yapmış olduğu paylaşımının alt kısmına; ”Aşkımızın meyvesi olan Lila’mız. Seni fazlasıyla seviyoruz canım kızım” şeklindeki notu ilave ederken, Hakan Hatipoğlu ise; ”Canım kızım, o gülen yüzün sürekli gülsün, bir gün ağlarsan bile o da mutluluktan olsun… O pamuk ellerini hiç bir zaman bırakmayacağız. Seni fazlasıyla seviyoruz Lila.” şeklinde bir yorum yazdı. İnternet sitelerinden biri olan ”KizlarSoruyor” isimli web sayfası tarafından hazırlanmış olan ”Anne baba olmaya hazırlanmakta olan ünlü çiftlerden hangisinin bebekleri en fazla merakla beklenmekte?” şeklindeki anketinin sonucuna bakıldığında ise Lila birinci olmayı başarmıştı.