Denizli ili içerisinde bir giyim mağazasına girmiş olan E. P. adlı kadın, pantolon denemekte olduğu esnada, mağaza çalışanlarından Erol Y.’nin kendisini el ile taciz ettiğini ileri sürerek hemen şikayetçi oldu. Erol Y. ise, polis ekipleri tarafından hızlı bir şekilde gözaltına alındı.

Olay ise, dün saatler 12:00 civarında, Gazi Bulvarı’nda yer alan giyim mağazası içerisinde meydana geldi. Mağazaya girmiş olan E. P. adlı bir kadın, pantolonlara biraz baktıktan hemen sonra denemek amacıyla kabine geçerek bir tanesini giyindi. E. P., beğendiği pantolonu denemekte olduğu esnada, iddiaya bakılır ise, mağaza çalışanlarından biri olan Erol Y., kadının göbek ile birlikte basen bölümünü elledi. Ağlayıp bağırıp mağazadan çıkmış olan E. P. ise, bu konuyla alakalı olarak polisten yardım talep etti.

Bulvara gelmiş olan polis ekipleri ile beraber mağazaya gelen E. P., kendisini taciz etmiş olduğunu iddia ettiği Erol Y.’yi göstererek, ondan şikayetçi oldu. Gözaltına alınmış olan Erol Y. ise, hızlı bir şekilde polis merkezine alındı. E. P. ise ifade vermek amacıyla polis merkezine gitti. Söz konubu bu olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı açıklandı.