Genç şarkıcılardan biri olan Adnan Orhan, ilk albümü ”Senin Adın Aşk” isimli yapımı BYM Music etiketi ile birlikte müzikseverlerin beğenisine sunmuş oldu

Adnan Orhan, albümünü içerisinde yer alan ilk klibini Yıldız Tilbe’ye ait ”Emi” isimli şarkıya çekti. İlk defa bir erkek tarafından seslendirilmiş olan ”Emi” isimli şarkının klibi ise Kemal Başbuğ yönetmenliği ile birlikte İstanbul ilinin Karaköy ile beraber Haliç, Galata ve Nişantaşı gibi değişik semtlerinde tam 2 günde çekilmiş oldu. Orhan açıklamasında; ”Albümde yer alan her bir şarkı için özenli bir şekilde hazırlandık. Ancak çok büyük bir Yıldız Tilbe hayranı olarak ben çıkış şarkısı olarak ”Emi” isimli şarkıyı seçtim.” ifadelerine yer verdi.

Müziğe fazlası ile küçük yaşlarda başlamış olan yetenekli şarkıcı, 2008 senesi içerisinde katılmış olduğu Popstar Alaturka isimli yarışma programı ve 2015 senes iiçerisinde katılmış olduğu O Ses Türkiye isimli yarışma programı içerisindeki performansı sayesinde isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştı.

İbrahim Tatlıses ise, genç ve başarılı durumdaki bu şarkıcıya destek verdi. Albümde yer alan şarkıları dinlemiş olan Tatlıses, genç durumdaki şarkıcıya tam bir not verdi.