Dünya çapında ünlü modellerden biri olan Caroline Bittencourt, eşi ile beraber çıkmış olduğu Brezilya’da yer alan Sao Paulo tatili kapsamında, fırtına sırasında tekneden denize düşmüş olan 2 tane yavru köpeğini kurtarmak amacıyla suya atladı ancak kendisi suyun içerisinde yaşamını yitirdi.

4 ay öncesinde dünya evine girmiş olan ünlü modellerden biri olan Caroline Bittencourt’un, eşi ile beraber çıkmış olduğu Brezilya’da yer alan Sao Paulo tatili esnasında fırtınaya denk gelmiş oldu.

Tekne içerisinde fırtınaya denk gelmiş olan çiftin 2 tane köpeği ise fırtınanın etkisi ile beraber denize düştü. Caroline bu durumu görünce, hemen köpeklerini kurtarabilmek için denize atlayış gerçekleştirdi. Ünlü ve başarılı durumdaki modelin eşi ise karısını kurtarabilmek amacıyla denize atladı fakat eşini suyun içerisinde hiç bir şekilde bulamadı.

Bir çok kişi ise 37 yaşında bulunan modeli bulabilmek amacıyla çalışmalara katıldı. Fakat dün akşam saatlerine doğru ise ünlü durumdaki modelin cansız bedenine ulaşılmış olduğu açıklandı. Caroline’ın ölmesi ise ünlü durumdaki arkadaşları ile birlikte sevenlerini e adeta yasa boğmuş oldu.