Oyunculardan biri olan Ekin Mert Daymaz, Temmuz 2018 tarihinde stil danışmanlarından Eliz Sakuçoğlu’yla objektiflere yakalandıktan sonra ikilinin aşkı ortaya çıkmış oldu. Son dönemler içerisinde haklarında ayrılık konusunda haberler çıkmaya başlayan çiftten Ekin Mert Daymaz, farklı bir oyuncuyla İzmir ili içerisinde sarmaş dolaş bir şekilde eğlendi.

9 aydan beri ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşamakta olan ünlü çiftin, son dönemlerde ayrılmış oldukları yönünde dedikodular çıkmaya başladı. İkiliden ayrılıkla ilgili haberlerine herhangi bir şekilde yalanlama gelmezken, 28 yaşında bulunan oyuncunun yeni heyecanlara yelken açmış olduğu ileri sürüldü.

Takvim Gazetesi tarafından yapılmış olan habere bakılırsa geçmiş olduğumuz hafta sonunda İzmir iline gitmiş olan Daymaz, Alaçatı’da yer alan bir mekan içerisinde çok geç saatlere kadar doyasıya bir şekilde eğlendi. Ekin Mert Daymaz’ın, mekan içerisinde oyunculardan Hazal Filiz Küçükköse’yle samimiyeti iletletmiş olduğu ileri sürüldü. İkilinin ayrıca sarmaş dolaş bir şekilde dans ederek birbirlerini öpücüklere boğmuş olduğu da iddia edildi.

2 başarılı oyuncu, eğlenceden sonra da birbirlerini sosyal medya üzerinde takibe aldı.

Ekin Mert Daymaz ile sosyal medya üzerinde takipleşmeyi devam ettiren Eliz Sakuçoğlu’nun, Alaçatı’da yer alan geceyi öğrendikten sonrasında tam olarak nasıl bir hamle yapacak olduğu çok büyük bir merak konusu haline geldi.