Yüz gerdirme yaptırmış olduğu ameliyatını canlı bir şekilde yayınlamış olan İngiliz model ve şarkıcılardan biri olan Katie Price, bu defa ise kalça kaldırma ameliyatını oldu. Ünlü ve başarılı durumdaki modelin, estetik işlemi bittikten sonra fazlası ile acı çekmiş olduğu ve kalçasının üzerine oturamadığı bilgisine de ulaşıldı.

İngiliz asıllı şarkıcı ve de mankenlerden biri olan Katie Price, estetik ameliyatı olabilmek amacıyla geçmiş olduğumuz hafta İstanbul iline geldi. Yüz estetiğinin yanında Brezilya asıllı kadınlara benzeyen bir şekilde kalçalara sahip olabilmek amacıyla kalça kaldırma ameliyatı olmuş bulunan bu modelin, çok yakın bir tane arkadaşı modelin yüzünde meydana gelen şişiklerden ötürü acı içinde bağırmakta olduğunu, oturamamakta olduğunu ve devamlı olarak ameliyat olduğuna pişman bir durumda olduğunu ifade ettiğini açıkladı.

Yaşamış olduğu acıdan ötürü hiç bir şekilde hareket edememekte olan bu modelin duş bile alamamakta olduğu ve duş almanın yerine selpak mendil ile vücudunu temizlemekte olduğunu da açık bir şekilde ifade etti.