Türk pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan Ajda Pekkan, rekor tutardaki reklam teklifine evet yanıtını verdi. Pekkan, iddialara bakılırsa ünlü durumdaki dondurma markasının reklam çekiminden tam tamına 3 milyon lira tutarında bir para kazandı.

Ajda Pekkan, bir tane dondurma markasının reklam yüzü olabilmesi amacıyla kendisine yapılmış olan teklife evet yanıtını verdi. Süperstar, geçmiş olduğumuz gün Çırağan Sarayı içerisinde çok başarılı Türk fotoğrafçılardan Mert Alaş’ın objektiflerine poz verdi. Pekkan, iddialara bakılırsa kabul etmiş olduğu bu reklamdan tam tamına 3 milyon lira tutarında bir para kazandı.

Bugüne kadarki zaman içerisinde Elizabeth Hurley ile birlikte Eva Longoria ve de Orlando Bloom benzerindeki dünya çapında ünlü starları reklamlarında oynatmış olan ünlü dondurma markasınının yüzü olmayı kabul eden Pekkan, çekimlerin gerçekleşmesi amacıyla önceki gün içerisinde Mert Alaş’la bir aradaydı. Alaş ise, Pekkan’ı Boğaz’da yer alan Çırağan Sarayı’nın tarihi atmosferi üzerinde fotoğrafladı.

Takvim tarafından yapılmış olan özel bir habere bakılırsa, başarılı durumdaki Türk fotoğrafçı’yla ortağı Marcus Piggott’un objektiflerinin karşısına geçmiş olan 73 yaşında bulunan sanatçının reklamla ilgili işbirliğinden de adeta bir servet kazanmış olduğu öğrenildi.