”Aşk Dediğin” adına sahip olan şarkısına klip çekmiş durumdaki şarkıcı Hadise, 300.000 Türk Lirası tutarına mal olan klibinde kendine partner şeklinde Sırp oyunculardan Petar Rasic’i seçtiğini açıkladı. Rasic ise, tam 200 tane model arasından seçilmiş oldu.

RTÜK (Radyo ile Televizyon Üst Kurulu) ise bu klibi, erotik filmlerin bir tık altı şeklinde değerlendirmiş, yayınlamış olan kanallara da ceza vermişti. Hadise bu karara çok sert bir şekilde tepki göstermiş ve ayrıca; ”Bu vaziyete hiç bir şekilde boyun eğmeyeceğim. Bir kadın olarak savaş göstermeye, sanatımı özgür bir şekilde yapmaya, yaşamaya da devam edeceğim” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Hadise ise bu defa ”Aşk Dediğin” adına sahip şarkısına klip çekmiş oldu. Sırbistan asıllı manken ve oyunculardan Petar Rasic ile Yeniköy’de yer alan Sait Halim Paşa Yalısı içerisinde kameraların karşısına geçti. Şenol Korkmaz ise bu klibi yönetti. Görüntü yönetmenliğini ise Michel Dierickx yapmış oldu. 4 tane yabancı asıllı modelin rol almış olduğu bu klip 2 günde bitirildi. Hadise ise yalnızca Sait Halim Paşa Yalısı’na 100ç000 Türk Lirası tutarında bir para verdi. Klibin toplamdaki maliyeti ise 300.000 Türk Lirası tutarında oldu.