Başarılı oyunculardan biri olan Algı Eke, romantik komedi filmi olarak karşımıza çıkacak Nasipse Olur isimli yapımın başrolü için ”Evet” yanıtını verdi. Film içerisinde Eke’ye, tesadüflerden dolayı yolları kesişmiş olan Gökhan isimli karakterle birlikte Burak Sevinç’in yanı sıra usta oyunculardan biri olan Nur Sürer eşlik ediyor olacak.

Filmin çekimleri ise haziran ayı içerisinde Sinop ilinde gerçekleştirilecek. Çok sıcak bir Anadolu hikayesinin de işlenecek olduğu bu özel filmin yönetmen koltuğu içerisindeyse Selahattin Sancaklı oturmakta.

1984 senesinde dünyaya gelmiş olan Algı Eke, Cağaloğlu Anadolu Lisesi içerisinde mezun olduktan hemen sonra üniversite eğitimi amacıyla gitmiş olduğu Almanya’nın Berlin kentinde dramaturji eğitimlerini aldı. Türkiye’ye geri dönüş yaptıktan sonra dizilerle birlikte filmlerde oyunculuk yapmaya başlamış olan Eke’nin, 19. Sadri Alışık Ödülleri içerisinde Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü yer almakta.

Algı Eke, Tümay Özokur isimli ajansa bağlı bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. 2015 senesinde ”Ayrılsak da Beraberiz” isimli dizi içerisinde Mete Horozoğlu’yla başrolleri paylaştı. Yapımcılığını ise Birol Güven’in yapmış olduğu ve Hatice Aslan’la birlikte Suzan Kardeş’in de rol almakta olduğu bu dizide Algı Eke, Berna isimli karakteri canlandırdı.

Algı Eke, 2016 senesi içerisinde senaryosunu Emrah Kaman ile birlikte abisi Murat Emre Kaman’ın birlikte yazdıkları ”Kaçma Birader” isimli filmde Zafer Algöz’ün yanı sıra Cihan Ercan, Melek Baykal, Alina Boz, Nursel Köse, Necip Memili, Nejat Uygur II’yle birlikte oynadı.