”Bu Da Geçecek” isimli teklifi ile müzik listelerinin ilk sıralarına yerleşmeyi başaran Göksel, tatil amacıyla Tayland’a gitti. Türkiye’nin çok fazla sevilen şarkıcılarından bir tanesi olan Göksel, Phi Phi’de gerçekleştirdiği tatilinden keyifli anlarını da takipçileri ile paylaştı.

Son dönemlerde tatile çıkma kararı alan kişilerin uğrak merkezi haline gelen Phuket’e gitmiş olan 47 yaşında bulunan ünlü şarkıcılardan Göksel, İstanbul iline dönmeden öncesinde son günlerini de Phi Phi adalarına geçirmekte. Sosyal medya hesabı üzerinden tatil pozlarını sevenler iile paylaşmakta olan Göksel, cesur durumdaki yatak pozu sayesinde beğenileri toplamayı başardı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Phi Phi tatili içerisindeki son günlerini paylaşmış olan Göksel, bu özel yatak pozu ile birlikte beğeni ve de yorum yağmuruna tutulmuş oldu. Bu fotoğraf ile birlikte tatilinin son demlerine gelmiş olduğunu da ifade eden Göksel, birkaç güne kadar İstanbul iline döneceğinin müjdesini de verdi.

Göksel, paylaşmış olduğu toplu fotoğrafların alt kısmına ise ”Her an doğurmakta olan; her şeyi bilen, iyileştirebilmekte olan doğa. Büyük acılar yaşamış olan bu minik adanın güler yüzlü, nazik durumdaki insanlarına ve doğasına şükran ile, Koh Phi Phi’den ayrıldım bugün” şeklinde bir not düştü.