70 yaşında bulunan efsane şarkıcılardan biri olan Grace Jones, Paris Moda Haftası içerisinde kusursuz durumdaki fiziğinin yanı sıra cesur bir haldeki sahne şovu ile beraber adeta damga vurmuş oldu.

22 yaşında bulunan ünlü oyunculardan Zendaya, Paris Moda Haftası içerisinde Tommy Hilfiger’e özel olarak hazırlamış olduğu koleksiyonun tanıtımını yaptı. Winnie Harlow benzerindeki çok başarılı durumdaki modellerin, 1970’li seneleri hatırlatan tasarımlarla boy göstermekte olduğu bu özel defileye ise, efsane isimlerden biri olan Grace Jones adeta damgasını vurmayı başardı. 70 yaşında bulunan Grace Jones, kusursuz durumdaki fiziği ve çok cesur sahne şovu ile birlikte, podyumu adeta yıktı geçti. Geçmiş olduğumuz günlerde güzel mankenlerden biri olan Cindy Kimberly ile objektiflere yakalanan F1 pilotlarından Lewis Hamilton ise, defileyi izlemekte olanlar arasında yer aldı. Hamilton, ünlü şarkıcılardan biri olan Nicole Scherzinger’la internet dünyasına sızmış olan yatak görüntüleriyle alakalı olarak herhangi bir şekilde yorum gerçekleştirmedi. Dünya çapında üne sahip modellerden Gigi Hadid ise, Grace Jones tarafından yapılan bu şovu ön sıralardan, çok büyük bir coşku içerisinde izledi.

Sosyal medya üzerinde de adeta beğeni yağmuruna tutulmuş olan 70’lik yıldız, defile içerisinde adeta fırtına gibi esip geçti..