Star TV’nin fenomen dizilerinden Erkenci Kuş içerisinde başrol oynamakta olan Can Yaman ve Demet Özdemir’in gerçek yaşamda da aşk yaşamakta oldukları sürekli olarak yazılsa da ikili çıkmış olan haberleri kesin bir şekilde yalanlamıştı. Fakat geçmiş olduğumuz günlerde sosyal medyaya sızmış bir resim ve önceki gün ekrana gelmiş olan bölümdeki bir tane detay, büyük aşkı artık ifşa etmiş oldu.

Eğer hatırlarsanız; Demet Özdemir, 26 Şubat tarihi içerisinde 27 yaşına girmişti. Güzel durumdaki oyuncu, o gün sete gittiği zaman çok ilginç bir sürprizle karşılaşmış, karavanının içinin güller ile dolu olduğunu görerek çok şaşırmıştı. Özdemir, aslında bu konuyla alakalı bir açıklama yapmamış olsa da oradaki güllerin Can Yaman’dan gelmiş olduğu ileri sürülmüştü. Diğer taraftan geçmiş olduğumuz günlerde sosyal medya üzerinde sızmış bir resmin, ikilinin aşk yaşamakta olduğuna yönelik çok ciddi bir kanıt olarak gösteriliyor. İddialara bakılırsa Demet Özdemir’in doğum günü partisi bittikten sonra Can Yaman ile birlikte Demet Özdemir, Demet Özdemir’in annesi ve de Özdemir’in yakın durumdaki arkadaşları, Etiler’de tanınan bir mekana giderek akşam yemeğini yediler. O anlarda ise ”CanDem” hayranlarının tarafından sosyal medya üzerinde haber görselimizdeki gibi paylaşıldı

Tekrar dün akşam paylaşılan Erkenci Kuş isimli dizide Can Yaman, rol gereğinde telefonunda yer alan şifreyi söylemek mecburiyetinde kaldı. Yaman’ın canlandırmakta olduğu Can Divit karakterinin telefonunda yer alan şifrenin gerçek yaşamda Demet Özdemir’in doğum tarihi olan 2602 olması dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı. İkilinin arasında yer alan aşk iddiaları böylelikle çok daha fazla güçlenmeye başlamış oldu. Hayranları ise çiftin aşk haberlerini heyecanlı bir şekilde beklerken Yaman ile birlikte Özdemir ısrarlı bir şekilde arkadaş oldukları ve ortaya atılmış olan aşk iddialarının yalan olduğunu ifade ediyorlar.