3 senelik evli olduğu eşi Emre Ermiş’ten şiddet gördüğünden dolayı dava açmış olan sunucu ve yazarlardan İkbal Gürpınar, anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı. Gürpınar’ın son zamanlarda ”’Mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplum”’ konusuna sahip konferanslar vermeye başlaması da sosyal medyayı sallamış oldu.

Sunucu ve yazarlardan biri olan İkbal Gürpınar; ”’Mutlu toplum, mutlu toplum”’ konusuna sahip olan bir konferans vermeye başlamış durumda. 3. evliliği birmiş olan İkbal Gürpınar’la alakalı olarak sosyal medya üzerinde pek çok caps yayınlanmış durumda. Sosyal medyada yer alan kullanıcılar İkbal’in 3 tane evlilik yaparak boşanmış olmasına karşın ”Mutlu birey, mutlu aile, mutlu toplum” konusuna sahip bir konferans vermeye başlamasını eleştirdi.

Ne Yaşanmıştı?

3 senelik evli olduğu eşi Emre Ermiş’ten şiddet gördüğünden dolayı dava açmış olan sunucu ve aynı zamanda yazar olan İkbal Gürpınar, anlaşmalı bir şekilde boşandı. İkbal Gürpınar, eşinin aslına bakılırsa muhafazakar bir kişilik ve mütevazı yaşamdan çok fazla uzak olduğunu iddia etmiş, yumruğunu kaldırıp kendisine saldırmış olduğu konusunda iddialarda bulunmuş ve boşanmak amacıyla Ermiş’ten 600.000 lira tutarında bir manevi tazminat talep edilmişti. Karşı bir dava açmış olan Emre Ermiş ise, psikolojik bir şiddet görmekte olduğunu, Gürpınar’ın boğazına bir makas dayamış olduğunu ileri sürmüş ve 10.000 lira tutarında manevi tazminat istemişti. Duruşma esnasında avukatlar boşanma hususunda anlaşılmış olduğunu ifade ederek mahkemeye özel bir protokol sundular. Taraflarında kesin bir dille ”barışma ihtimalimiz bulunmamaktadır” demelerinin üstüne hakim boşanma konusunda karar verdi.