Şarkıcılardan biri olan Niran Ünsal, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler esnasında İstanbul ilinde yer alan Kavacık Mahallesi içerisinden ”siyasete” girme konusunda hazırlık yapıyor. Ünsal ayrıca, mevcut durumda bulunan muhtar Yusuf Kesici’nin listesi içerisinde yer almakta.

Şarkıcılardan biri olan Niran Uysal, 31 Mart 2019 tarihi içerisinde gerçekleşecek olan yerel seçim esnasında İstanbul ilinde Kavacık Mahallesi’nin yönetimine girme konusunda hazırlık yapmakta.

Cumhuriyet içerisinde yer alan habere bakılır ise, Kavacık muhtar adaylarından biri olarak öne çıkan mevcut muhtarlardan Yusuf Kesici’nin listesi içerisinde yer almış olan Ünsal seçim afişi üzerinde de açık bir şekilde yer aldı.

Ünlü durumda bulunan şarkıcı bir dönemler başını kapatıp başörtüsü kullanmaya başlamış fakat daha sonra ise ”ticari bir kayıp yaşadığını” ifade ederek başını tekrardan açma konusunda bir karar almıştı. Ünsal, daha sonra ise ”Kapanmak benim yaşamımda almış olduğum çok önemli bir karardı ancak kapanarakta sanatçı olunmuyor. Ticari bir şekilde fazlasıyla ciddi bir kayıp yaşamış olduk. Pek çok insanda bundan dolayı mağdur oldu, ben senede 80 tane konser vermekteydim, peruk takarak sahneye çıkmakta hiç bir şekilde çare olmadı” ifadelerine yer vermişti.