Cesur resimleri ile birlikte isminden çok sık bir şekilde söz ettirmiş olan güzel şarkıcılardan Hadise, şarkıları kadar reklamları ile birlikte de gündemden düşmemekte. Ünlü durumdaki pop sanatçılarından Hadise yeni bir tane reklam anlaşması gerçekleştirdi.

Hadise yapmış olduğu reklam anlaşması ile birlikte gündeme oturmuş oldu. Pop yıldızlarından Hadise’nin bir içecek şirketiyle reklam anlaşması yapmış olduğu açık bir şekilde ortaya çıktı. Hadise’nin oynayacak olduğu reklamdan alacağı ücrette kesinleşti. Bir tane içecek şirketiyle anlaşmış olan Hadise’nin bu gerçekleştirdiği anlaşmadan senelik 5 milyon Türk Lirası tutarında para kazanacak olduğu öğrenildi. Hadise’nin ayrıca 1 senelik anlaşmanın 3,5 milyon Türk Lirası tutarındaki bir ücreti peşin almış olduğu konuşulmakta.

Instagram hesabı üzerinden Sevgililer Günü’ne özel bir şekilde paylaşım gerçekleştiren Hadise, resmin yorum kısmına ise; ”Sevgililer gününü yalnız bir şekilde geçirince ben!” şeklinde bir not ilave etmişti. Hadise’nin yapmış olduğu paylaşımına takipçileri de hiç bir şekilde sessiz kalmamıştı. Hadise’nin takipçilerinden bir tanesi bu paylaşımın altına; ”Biz yalnızlar olarak hepimiz bu durumdayız Hadise’cim.” şeklinde bir yorum gerçekleştirmişti. Takipçilerinden başka bir tanesi de; ”Hadise sevgilin olduğunu bilmekteyiz açıkla artık kandırma bizleri.” şeklinde bir yorum yapmıştı.