Denizli ilinin Çivril ilçesi içerisinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilmiş olan ‘‘huzur ve asayiş’’ uygulaması esnasında çalışma izni bulunmadığı tespit edilen 4 tane yabancı uyruğa sahip kadınla beraber farklı suçlardan dolayı haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan asayiş ekipleri ilçenin tamamında özel bir şekilde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Çivril ilçesinin tamamında uygulanmış olan bu özel asayiş denetimleri esnasında çalışma izni bulunmayan yabancı uyruğa sahip 4 tane kadınla birlikte farklı suçlardan dolayı haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişi gözaltına alınmış durumdayken 3 tanede ruhsatsız bir durumda av tüfeğinin ele geçirildiği açıklandı. Gözaltına alınmış olan yabancı uyruğa sahip kadınlar ise polis merkezi içerisinde alınmış olan ifadelerinden hemen sonrasında sınır dışı edilmek amacıyla Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yabancılar Şubesine sevk edilirken, haklarında yakalama kararı bulunan 2 tane zanlı ise sorgularının hemen sonrasında adli makamlara sevk işlemleri yapılarak tutuklandı.

Ele geçirilmiş olan tüfeklerle alakalı bir şekilde tüfeklerin sahiplerine idari para cezası kesilmiş durumdayken bu tüfeklere ise el konulduğu açıklaması yapıldı. Huzur ve asayiş uygulamalarının bundan sonra da devam edeceği bilgisi iletildi.