Güzel sanatlar fakültesi içerisinde öğrenim gören 3 tane öğrenci, geçmiş olduğumuz Ocak ayında Twitter üstünden ünlü komedyenlerden Cem Yılmaz’a ulaşıp piyano talep etti. Yılmaz ise, gençlerin bu talebini hiç bir şekilde kırmadı ve onlara bir tane piyano hediye etti.

Gençler ise, Cem Yılmaz’a teşekkür edebilmek amacıyla Yılmaz’ın filmlerinde yer alan repliklerinden oluşan ”Ateş Su Toprak Tahta” ismini vermiş oldukları bir tane şarkı yazdı.

3 tane genç, hazırlamış oldukları şarkıyı YouTube kanallarına yükledi ve alt kısmına da şu notu yazdı; ”Twitter üstünden attığımız twit’e cevap verip bizi fazlasıyla büyük bir dertten kurtarmış olan, vizeyle birlikte finallerimize çalışabilmemizi sağlamış olan Cem Yılmaz ve Zuhal müziğe 3 tane güzel sanatlar fakültesi öğrencisi olarak hediye etmiş oldukları piyano için sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu şarkının sözleri içerisinde akaryakıt reklamında yer alan GİTT’den doğada yer alan 4 tane elemente, Cem YILMAZ’ın kült olmuş hale gelen repliklerinden, piyanoyu satmayın uyarısı yapmış olduğu twitine verdiğimiz yanıta kadar pek çok şeye de yer verilmiştir.