Geçmiş olduğumuz günler içerisinde ünlü F1 pilotlarından Lewis Hamilton’la havaalanında objektiflere yakalanan güzel modellerden Cindy Kimberly, Instagram hesabı üstünden paylaşmış olduğu küvet pozu ile birlikte adeta bir beğeni yağmuruna tutulmuş durumda.

İsmi F1 pilotu olan Lewis Hamilton’la aşk dedikodularına karışmış olan 20 yaşında bulunan ateşli model, küvetin içine girerek vermiş olduğu çıplak haldeki pozu, takipçilerinin beğenilerine sundu. Takipçileri ise, genç yaştaki modelin yer aldığı banyoyu bir tane otel odasına benzetmekteyken, cesur durumdaki resmin Hamilton’la Barcelona seyahati sırasında çekilmiş olduğunu da iddia ettiler. Şimdilerde ise yarış pilotu olan Hamilton’un biricik aşkı olduğu ileri sürülen Hollanda asıllı mankenin, Instagram üzerinde 5 milyon taneden çok takipçisi bulunmakta.

Cindy Kimberly’ın ünlü olma hikayesi de çok fazla ilginç.. Cindy, sadece birkaç sene öncesinde Instagram hesabı üzerinden bir tane resmini paylaştı. O zamanlarda hiç kimsenin tanımamakta olduğu bir öğrenci olan genç yaştaki kızın bu fotoğrafı, şimdilerde ise Hailey Baldwin’le evli durumdaki Justin Bieber’ın dikkatini çekmeyi başardı.

Bieber yorum kısmına; ‘Bu güzel durumdaki kız da kim!’ ifadelerini kullanarak Cindy’nin fotoğrafını paylaştıktan sonra, bütün dikkatler ise Cindy’nin üstüne toplanmış oldu. Milyonlarca sayıdaki kişi de, Cindy’i Justin Bieber’ın sevgilisi zannetmeye başladı.