Yakışıklı oyunculardan biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un, Amerika’ya yerleşmiş kardeşinin banka borcundan ötürü hacizlik olduğu davada sonunda karar açıklandı. Tatlıtuğ, haciz davası için açmış olduğu karşı davayı kazandı.

Ömür Tugay Tatlıtuğ’un mevcut durumdaki borcunu tahsil etmek amacıyla banka Kıvanç Tatlıtuğ’un arabasına haciz koyma kararı aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ise söz konusu bu haczi kaldırmak amacıyla davalı bankaya 1.778 lira tutarında bir para yatırdı. Sonrasında ise kendine ait olmayan borç ile alakalı olarak yanlış adrese tebligat gerçekleştiren bankaya bir dava açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi içerisinde görülmüş olan bu karar duruşması esnasında mahkeme, Kıvanç Tatlıtuğ’un açmış olduğu davayı da haklı buldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un İstanbul 13. İcra Müdürlüğü’nde yer alan icra dosyası içerisinde borçlu bir durumda olmadığına karar vermiş olan mahkeme, yatırılmış olan 1.778 lira tutarındaki paranın da oyuncuya iadesi için hükmetti.

Neler Olmuştu?

Evlenmeden öncesinde Pendik ilçesinde yer alan evinde yaşamını sürdüren Tatlıtuğ, stilistlerden Başak Dizer ile evlendikten sonrasında ise Bebek’e taşındı. Bu esnada bir tane banka, Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşi olan Ömür Tugay Tatlıtuğ’un 15.475 Türk Lirası tutarındaki borcundan dolayı da bir icra takibi başlattı. Banka ise, Kıvanç Tatlıtuğ’un evlenmeden öncesinde ikamet etmekte olduğu Pendik ilçesindeki evine, Ocak 2017 ile Nisan 2017 tarihleri içerisinde 2 tane haciz ihbarnamesi gönderdi. Fakat Kıvanç Tatlıtuğ’un ise bankanın yollamış olduğu bu ihbarnamelerden hiç bir şekilde haberi olmadı.