FOX ekranları üzerimde salı akşamları yayınlanmakta olan ve değişik konusundan dolayı seyircinin çok fazla ilgi göstermekte olduğu dizi reyting listeleri içerisinde de zirveyi zorlamakta. Oyuncuların performanslarıyla birlikte tam bir not almış olduğu Kadın dizi içerisindeki Ceyda karakteri de artık izleyiciyi adeta bıktırmış durumda.

Bahar’ın hayatını kaybettiğini sandığı eşi Sarp’a kavuşmuş olması ve dağ evi içerisinde yaşamaya başlamalarından hemen sonra daha fazla heyecanlı hale gelen dizi içerisindeki yan rollerde en az başrollerde olduğu kadar ilgi çekmeye başlamış durumda. Değişik hikayesiyle birlikte özellikle son bölümler içerisinde sık bir şekilde karşımıza çıkmış olan Ceyda gibi… Çocuğunun babası olan Emre’yle tanışmasının sonrasında dikkatleri üstüne çekmiş olan Ceyda’nın giyimiyle birlikte tarzı da seyirciyi adeta isyan ettirmiş durumda.

Dizinin son bölümünde yer alan bir sahnenin hemen sonrasında da izleyici adeta kazan kaldırmış durumda. Senaristlere sosyal medya üzerinden çağrıda bulunulmuş bir durumda. Özensiz bir durumdaki giyimi, bakımsız haldeki saçları ve üstünden çıkartmamış olduğu leopar desenine sahip taytıyla bir hizmetçi sanılmakta olan Ceyda’nın hali izleyicileri çok üzdü. Emre’yle gitmiş olduğu bir ev partisinde gelmiş olan güzel ve bakımlı durumdaki kadınların onu evde çalışan hizmetçisi üstüne bozulmuş olan Ceyda, evi hemen terketmişti. Ceyda’nın o üzgün ve perişan durumdaki hali ise izleyiciyi çok fazla sarstı.