Türk sinemasındaki emektar oyunculardan bir tanesi olan İhsan Gedik, tiyatro gösterisi esnasında düştü. Diz kısmından yaralanmış olan usta durumdaki oyuncu, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yeşilçam’daki yardımcı adam rollerinin aranmakta olan oyuncularından biri olan, daha fazla Yılmaz Güney ile birlikte Cüneyt Arkın filmleri içerisinde mafya tetikçisi rolünün yanı sıra kötü adam rolüyle sivrilmiş usta oyunculardan İhsan Gedik, tiyatro gösterisi esnasında düştü. Diz kısmından yaralanmış olan Gedik ise bundan dolayı hastanelik oldu.

Türk sineması içerisindeki emektar oyunculardan biri olan ve 1.000 tanenin daha üstünde film içerisinde ”kötü karakteri” oynamış durumdaki 77 yaşında bulunan İhsan Gedik, bir okul içinde tiyatro gösteri yaptığı esnada düşüp sol diz kısmından yaralandı. Ambulans ile birlikte hızlıca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen İhsan Gedik burada tedavi altına alındı.

İstanbul ili içerisinde ikamet etmekte olduğunu fakat okulda tiyatro gösterisi yaptığı esnada düşerek yaralanmış olduğunu ifade eden sanatçının sağlık durumunun çok iyi olduğu ifade edildi.

İhsan Gedik 10 Haziran 1942 senesindeSamsun ilinin Bafra ilçesinde dünyaya geldi. Yardımcı adam şeklindeki rollerin aranan oyuncularından bir tanesi olmayı başaran sanatçı daha fazla Yılmaz Güney ile birlikte Cüneyt Arkın filmleri içerisinde mafya tetikçisi ve kötü adam rollerinden dolayı sivrildi. 1960’lı senelerin sonu ve 1970’li senelerde en fazla iş yapmış olan oyunculardan biri haline gelen sanatçı daha sonraki zamanda TV yapımlarının bazılarında da rol aldı.