Devamlı olarak boşanma haberleri ile birlikte gündeme gelmeyi sürdüren Serdar Ortaç ve de Chloe Loughnan çifti aslında her defasında bu çıkan haberleri yalanlıyor olsa bile iddiaların ardı arkası hiç bir şekilde gelmiyor.

En son TV8 ekranları üzerinde yayınlanmakta olan ‘Gel Konuşalım’ isimli programın sunucuları arasında yer alan gazeteci Eylem İpek Şafak, bugün gerçekleşen yayın esnasında Serdar Ortaç ile Chole Loughnan’ın boşanma hazırlıkları yaptığını ve hatta Chole’nin kendi avukatına da talimat vermiş olduğunu açık bir şekilde iddia etti.

Gazetecilerden Eylem İpek Şafak’ın canlı yayın esnasında anlatmış olduğu iddialara bakılır ise; Serdar Ortaç, boşanmak amacıyla avukata başvuruda bulundu.

Serdar Ortaç’ın ise ”Artık bu işi tamamen bitirmeyi istiyorum evinde durmuyor, ev içerisinde huzurlu değilim” ifadelerine yer vererek Avukatı Ömer Durak’a serzenişte bulunup gerekli yüm işlemleri başlatmış olduğunu da açık bir şekilde iddia etti.

Chole Loughnan ile Serdar Ortaç hakkında geçtiğimiz haftalarda da benzer iddialar ortaya çıkmış ancak ünlü çiftten bu iddialarla alakalı ilişkilerinin yolunda gittiği ve hatta hiç bir şekilde boşanmayı düşünmedikleri açıklaması da yapılmıştı.