Habertürk gazetesinden Akif Yaman tarafından yapılan habere bakılırsa, Ustalara Saygı dahilinde yaşamda olmayan Türk Pop Müziği’nin mihenk taşlarından olmayı başarmış şarkıyla birlikte şarkıcılarının anılmakta olduğu konserde izleyiciler zaman makinesiyle adeta bir yolculuğa çıktı. Değişim seneleri 80’lerin unutması zor romantizminden, 90’ların hızlarına karşın tüketilememiş olan şarkılarına ve milenyumun dillerden hiç bir şekilde düşmeyenleriyle tam 2 saat devam eden bu konserde hem eğlendiler hem ise çok tatlı bir hüzünle maziye bir seyahat gerçekleştirdiler.

Müziğin ikonik figürlerinden biri olan İzzet Öz’ün sunumu ile gerçekleşmiş olan bu konser esnasında Bora Gencer’de Türk Pop Müziğinin unutulması zor isimlerinden biri olan babası İlham Gencer’le bir düet yaptı. Son senelerin ünlü pop müzik sanatçılarından bir tanesi Derya Uluğ da sahne üzerinde göstermiş olduğu performansla birlikte seyircileri adeta büyüledi.

Bora Gencer tarafından The God Father isimli müziğin üstüne, babasına ithafen yazmış olduğu ve İlham Gencer’le beraber sahne üzerinde söylemiş olduğu şarkı seyircilere çok daha duygusal anlar yaşatmış oldu. İlham Gencer ise; ”Bir babanın bu şekilde bir şarkıya imza atmış olan oğluyla olması fazlasıyla gurur verici. Çok fazla duygulandım” ifadelerine yer verdi.

Gecede sahneye çıkan Derya Uluğ ise; ”Devletimiz ile birlikte milletimize hizmet etmiş durumdaki kişilerin ailelerinin yararı için buradayız. Ben bu şekilde gecelerde olmaktan dolayı çok büyük bir gurur duyuyorum. Beni davet etmiş olanlara da çok teşekkür ediyorum” ifadeleriyle konuştu.