Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 31 Mart yerel seçimiyle alakalı olarak Buldan Belediyesinin Başkanı adayı olarak seçilen Metin Erbölük (51), gündüz olduğunda inşaat işçiliği, akşam olduğunda ise seçim çalışması yapmakta. İşini çok severek yapmakta olduğunu ifade eden Erbölük açıklamasında; ”Yapmakta olduğum bu işten dolayı gurur duymaktayım. Halkımızın ilgisini gördüğüm için yarışa ortak olabildiğimiz kanaatindeyim. 31 Mart akşamında seçimi kazanmayı istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Denizli ilinin Buldan ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren, inşaat işçisi olara çalışan Metin Erbölük, 31 Marttaki Mahalli İdareler Seçimleri esnasında, Büyük Birlik Partisi’nden Buldan Belediyesinin Başkanı adayı olarak açıklandı. Sabah çok erken saatlerde çalışmakta olduğu inşaata gitmekte olan Erbölük, gün boyunca tuğla taşıyarak, duvar örmekte. Günlük olarak 60 lira tutarındaki bir paraya çalışan, harç kararak, duvarları sıvamakta olan Erbölük, yorucu durumdaki iş temposunun sonrasında mesai bittiğinde de seçim çalışması yürütmekte. İlçede yer alan mahalleleri ev ev dolaşarak oy talep eden Erbölük, projelerini açık bir şekilde anlatıp, kendisini tanıtmakta ve halktanda destek talep etmekte.

Büyük Birlik Partisi’nin ilçe içerisindeki kurucularından biri olduğunu, seçim çalışmalarıyla alakalı bir bütçesinin bulunmadığını ifade eden Erbölük; ”Bizim seçimle ilgili bir bütçemiz bulunmuyor. Öteki partiler gibi bir paramızda bulunmuyor. Allah’ın izni ile bu yola çıktık. 1 liralık bile seçim bütçemiz bulunmuyor. Gelirlerimiz ile birlikte hayırseverlerin katkılarıyla 3 tane üst geçit, elektrik santralide kurmayı istiyoruz. Elde etmiş olduğumuz gelirlerle tekrar projeler üretmeyi istiyoruz” ifadelerine yer verdi.