2 sene öncesinde Aylin Koç’la ilişki yaşamaya başlamış olan ve geçmiş olduğumuz aylarda yollarını ayırma kararı alan Eremcan Acar, şimdilerde ise Defne Samyeli’nin büyük kızlarından Deren Talu’nun kalbini çalmış durumda.

Sosyetik durumda bulunan delikanlı, güzelliğinden dolayı çok kısa zaman içerisinde yıldızı parlamış olan Deren Talu’yu yakın markaja almış durumda. Eremcan Acar, boy göstermekte olduğu davetlerde bütün bakışları üstüne toplamayı başaran, cesur paylaşımları ile birlikte de sosyal medyayı sallamayı başaran 22 yaşında bulunan modeli Instagram hesabı üzerinden takibe almış bir halde. Deren Talu da Eremcan Acar’ın bu ilgisine ilk başlarda çok daha temkinli bir şekilde davrandı. Fakat Eremcan, model ile ortak dostları aracılığıyla tanışmayı başarmış oldu.

İddialara bakılır ise ikili, bir zamandır gizli gizli görüşmeler yaparak birbirlerini tanımaya çalışmakta. Genç yaştaki bu çiftin Eremcan Acar’ın üniversite eğitimi görmekte olduğu Londra’da bir araya geldikleri de konuşulanların arasında yer alıyor. Londra’da başlamış oldukları arkadaşlıkları 2017 senesinin yaz aylarında aşka dönüşmüş durumdaki Eremcan Acar ve Aylin Koç’un ilişkisi de sadece birkaç ay sonrasında sona erdi. Aylin Koç ise, şimdilerde Bennu Gerede’nin oğlu olan Dilan ile aşk yaşamakta.