Hülya Avşar’ın kızı olan Zehra Çilingiroğlu, dün akşam sevgilisi ile baş başa romantik bir şekilde yemek yedi. Zehra’nın sevgilisi ise mekandan çıktığında kameraları gördükten sonra panikledi ve arabayı basın mensuplarının üstüne doğru sürdü.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları olan Zehra Çilingiroğlu, dün akşam üzeri erkek arkadaşı ile birlikte baş başa özel bir yemek yedi. Yeni sevgilisi ile ilk defa kameralara yakalanmış olan Zehra, kameraları gördükten sonra çok fazla panik oldu.

Çilingiroğlu’nun sevgilisi de direksiyona geçtikten sonra adeta ne yapacağını şaşırdı. Kameraları karşılarında gördüğü için çok fazla panik olan genç, direksiyonu da basın mensubunun üstüne doğru sürdü. Muhabirin kullanmış olduğu ”Kameramanımı eziyordun” cümlelerinin üstüne adeta bir şok geçirmiş olan ikili, herhangi bir şekilde açıklama gerçekleştirmeden olayın gerçekleşmiş olduğu yerden ayrıldı.

İkilinin yemek yemiş olduğu mekanın özel güvenlik görevlileri de basın mensuplarının görüntü almalarını engellemek amacıyla uzun bir süre çalıştı. 2. Sayfa isimli programının sunucuları, çıkmış olan görüntülerin sonrasında canlı yayın esnasında Kaya Çilingiroğlu’nu aradı. Görüntüleri izlememiş olduğunu ifade eden Çilingiroğlu, herhangi bir şekilde açıklama gerçekleştirmedi.