Ürdün Krallarından II. Abdullah’ı, Buckingham Sarayı içerisinde konuk eden Kraliçe Elizabeth’in elinde yer alan morluğu görmüş olan internet kullanıcıları, sosyal medyayı yorumlarla birbirine katmış oldu.

Ürdün Krallarından II. Abdullah ile birlikte eşini ağırlamış olan Kraliçe Elizabeth’in elinde yer alan morluk, sosyal medyayı birbirine katmış oldu. Kraliçe’nin sağlık durumu ile alakalı olarak binlerce sayıda yorum gerçekleştirilirken, Buckingham Sarayı da konuyla alakalı olarak sessiz bir durumda kalmayı tercih etti.

İngiltere içerisinde rekor bir zamanla 67 seneden beri tahtta yer alan Kraliçe Elizabeth’in her adımı çok yakından takip edilmekte. İngiliz basını ile birlikte sosyal medya, Ürdün Krallarından II. Abdullah ile eşini ağırlamış olan Kraliçe’nin elinde yer alan detaya dikkat çekmiş oldu. Fotoğraf çekilmesinin sonrasında Kraliçe Elizabeth’in elinde yer alan morluk dikkatleri çekmiş olurken, sosyal medya üzerinde de Kraliçe’nin sağlık durumu ile alakalı olarak binlerce sayıda mesaj paylaşılmış oldu.

Kraliçe’nin açıklanmamış bir hastalığı bulunduğuna kadar varan yorumlar gerçekleştirilirken, bazıları ise sükunet konusunda bir çağrı yaptı. Kraliçe’nin 92 yaşında bulunduğunu anımsatan bir tane kullanıcı ise; ”Millet, artık sakin olun. Kraliçemiz 92 yaşında ve o yaşa gelindiğinde küçük darbeler dahi bu şekilde izlere neden olabiliyor” ifadelerine yer verd. Buckingham Sarayı da, Kraliçe’yle alakalı ortaya çıkmış olan bu teorilere karşın açıklama gerçekleştirmekten kaçındı.