Denizli ilinin Pamukkale ilçesi içerisinde, Hasan D. (42), para anlaşmazlığı sebebiyle çıkmış olan kavga esnasında bacanağı olduğu açıklanan ev sahibi Çetin Gökdel’i (60) av tüfeği ile vurup öldürdü. Kaçmış olan Hasan K.’nin yakalanması amacıyla bölgeye yakın durumdaki ormanlık alan içerisinde polis ekipleri tarafından başlatılmış olan, drone ile destek verilen arama çalışmaları devam ediyor.

Karşıyaka Mahallesi içerisinde ikamet eden Hasan D., saatler 14:00 civarında, 2432 Sokak’ta yer alan ev sahibi ve aynı zamanda bacanağı olduğu öğrenilen Çetin Gökdel’le karşılaştı. İkilinin arasında, iddialara bakılırsa para anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştükten sonra, çevrede yer alanlar araya girerek, onları ayırdı. Eve giderek, ruhsatsız durumdaki av tüfeğini almış olan Hasan D., yeniden olayın yaşandığı yere döndü. Hasan D., tüfeğini alarak bacanağı Gökdel’e burada ateş açtı. Göğsünden vurulmuş olan Gökdel, kanlar içerisinde aniden yere yığılırken, Hasan D. ise 20 RH 916 plakasına sahip olan otomobile binip kaçtı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının üzerine olayın yaşandığı yere polis ile birlikte sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanmış olan Gökdel, Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınmış olan ve durumu ağır durumdaki Gökdel, doktorların bütün müdahalesine karşın hiç bir şekilde kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olayın sonrasında kaçmış olan Hasan D.’nin yakalanabilmesi amacıyla bir çalışma başlattı. Olayın yaşandığı yerin 2 sokak ötesinde otomobili terk edilmiş bir şekilde bulunduğu açıklanan Hasan D.’nin ormanlık alana kaçmış olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, Hasan D.’nin yakalanabilmesi amacıyla ormanlık alanın etrafını hızlı bir şekilde sardı. Ormanlık alanın çok geniş ve sarp olmasından dolayı, arama çalışmaları içerisinde dronelar da kullanıldı. Yaklaşık olarak 4 kilometrekarelik alanın taranmış olmasına karşın şüpheliye hiç bir şekilde ulaşılamadı. Hasan D.’yi hava ile birlikte karadan arama çalışmaları devam ediyor.