Emrah’ın, daha sonrasında çok büyük bir baskıyla kabullenmiş olduğu fakat görüşmediği bilinen oğlu Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabının üstünden askere gideceğinden dolayı babasından helallik istemiş oldu.

Tayfun, Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu video içerisinde; ”Her dönemlerde yanımda bulunmasını istediğim insanın, babamın ciddi anlamda şu anda yanımda bulunmasını istemekteyim. ”Hayırlısıyla git, hayırlısı ile gel’ demesini temenni etmiş olduğum bir dönemdeyim. Kendisine ulaşabilmesi çok fazla istedim. Mektuplar yazdım, mektuplarıma hiç bir şekilde karşılık alamadım” şeklindeki ifadelerine yer verdi. Emrah’ın oğlu ile görüşüp görüşmeyecek olduğu da çok fazla merak konusu haline geldi.

Tam ismi Emrah Erdoğan olarak öne çıkan sanatçı, 1971 senesi içerisinde Diyarbakır ilinin Ergani ilçesinde dünyaya geldi. Babasını 1.5 yaşındayken yitirdikten sonra annesinin işinden dolayı Elazığ ilinin Maden ilçesinin Güleman köyü içerisinde ilkokula başladı. Emrah, Elyesa Erdoğan ile Ayten Erdoğan’ın tek bir çocuğudur.

Müzik öğretmeninin desteği ile birlikte Emrah’a amatör bir demo kaset yaptırıldı. Emrah hayatına Diyarbakır ili içerisinde devam ettiği süre içerisinde eniştesi ve yakın çevresinin teşvikiyle birlikte 4 tane amatör kaset yapılıp videoları çekilmişti. Bu bahsi geçen kasetle birlikte videolar bölge içerisinde kısa zaman içinde arz talebi meydana getirmiş oldu ve ”Küçük Emrah” adının büyümeye başlamış olduğu ilk seneler oldu.