Mahkeme, eski eşi olan Caner Erkin’den oğullarından dolayı aylık 50.000 Türk Lirası tutarına sahip olan iştirak nafakası talep eden Asena Atalay’ın bu isteğini kesin bir şekilde reddetti.

Beşiktaş Spor Kulübü’nün yıldız futbolcularından biri olan Caner Erkin ile eski eşi olan Asena Atalay arasında bulunan savaş hiç bir şekilde sona ermiyor. Oğlunun velayetini de almış olan Atalay, 2 sene öncesinde Beşiktaş Spor Kulübü’nün futbolcularından Caner Erkin’e dava açarak oğulları için kendine 50.000 Türk Lirası tutarında iştirak nafakası ödemesinde bulunmasını istemişti.

Caner Erkin’den oğullarına aylık 50.000 Türk Lirası tutarında bir iştirak nafakası talep eden Asena Atalay, önceki gün gerçekleştirilen duruşmadan iyi bir haber alamamış oldu.

Erkin ile birlikte Atalay arasında bulunan davanın önceki gün gerçekleşen duruşması esnasında Caner Erkin’in 15.000 Türk Lirası tutarındaki bir miktara da itiraz etmiş olmasına Atalay’ın avukatı; ”Maddi gücü yerinde olan babanın öz çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamamayı istemesini hiç bir şekilde kabul edemiyorum” şeklinde bir savunmada bulundu.

Bilirkişi ise, Caner’in 15.000 Türk Lirası tutarında bir nafaka ödemesinin gerekli olduğu konusunda karar vermiş bir durumdayken; davanın ise ertelenmiş olduğu açıklandı.