Beyaz TV kanalında ekranlara gelen ”Söylemezsem Olmaz” isimli programda Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’nın yaşamakta olduğu villayı 50 Milyon Türk Lirası tutarında sattığı iddia edilmişti. Ilıcalı’dan bu iddialarla alakalı olarak bir düzeltme yapıldı.

Canlı yayın esnasında konuyla alakalı bir açıklama gerçekleştiren Ece Erken açıklamasında; ”Acun Ilıcalı dün bizleri aradı. Dün yapmış olduğumuz haberde bu villanın 50 milyon Türk Lirası tutarında satıldığını açıklamıştık. Acun Ilıcalı evin satışıyla alakalı olarak pazarlıkların sürdüğünü ifade etti. O ev ise yaklaşık olarak 100 Milyon Türk Lirası tutarında bir paraya alınmış ve 50 Milyon Türk Lirası tutarının üstünde bir fiyata satacak olduğunu öte yandan Şeyma Subaşı’nın sokakta kalmayacak olduklarını; yapmış oldukları protokol gereğince Şeyma Subaşı’na farklı bir ev alacak olduğunu belirtti.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Şeyma Subaşı ise daha öncesinde bu tarz çıkan haberlerle alakalı bir açıklama gerçekleştirerek; ”Boşanma işlemi gerçekleştikten sonra Acun kendi iradesi ile evi satmayı uygun bir karar olarak buldu. Ben ise zaten evden ayrılma kararı almıştım. Zira ev cidden çok büyük ve biz ev içerisinde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımızdan dolayı orada kalmayı sürdürmek hiç bir şekilde uygun değildi benim açımdan da.” ifadelerine yer vermişti.