Fiziki görünümü içerisinde son birkaç sene içinde tepeden tırnağa çok büyük bir değişim meydana gelmiş olan ve Rusya’lı Kim Kardashian şeklinde tanınmaya başlayan Yekaterina Galiçenko, göğüsleriyle birlikte kalçalarını büyütmek amacıyla bir tek estetik operasyon bile geçirmemiş olduğunu ifade etti. 20 yaşında bulunan Galiçenko, uzmanların bütün vücudu içersinde estetik olduğunu söylemiş olmasına karşın hakkında ortaya çıkmış olan bütün iddiaları da kesin bir dil ile reddetti.

Yüzü ile birlikte göğüslerinde ve de kalçalarında herhangi bir şekilde işlem yapılmamış olduğunu iddia eden ”Rusya’nın Kardashian”nı, bıçak altına yatmış olduğu konusunda çok ısrarcı davranmakta olan medya kuruluşlarını dava edecek oluğu konusunda bir açıklama yaptı. Bugün içerisinde kendisinde yer alan fiziğini düzenli bir şekilde spor yapmaya borçlu olduğu konusunda ifadelere yer veren Galiçenko sonrasında ise; ”Dudaklarım aslında kozmetoloji sayesinde bu şekilde. Düzenli bir şekilde spor ile birlikte iyi yapılan beslenme, vücut şeklimi tamamen geliştirmiş oldu. Göğüslerime gelirsek, çok güzel bir kalıtıma sahip bir durumdayım” ifadelerine yer verdi.

Instagram platformu üzerinde yer alan bütün popüler hale gelen kızlar gibi fotoğrafları üstünde çok küçük düzeltmeler yapmış olduğu konusunda itirafta bulunan Galiçenko, fakat hiçbir şeyi abartmamış olduğunu da açık bir şekilde ifade etti.