24 yaşında bulunan şarkıcılardan Kelsy Karter, 1 hafta öncesinde Instagram hesabı üzerinden, yanağına yaptırmış olduğu Harry Styles’ın dövmesini paylaşıp olumlu ve de olumsuz bir şekilde pek çok eleştirinin merkezinde yer almıştı.

Güzel şarkıcılardan biri olan Karter’ın; ‘Anne bak, ben kendime ne yaptım’ şeklindeki bir notla Instagram hesabı üzerinden paylaşmış olduğu, One Direction grubuyla beraber üne kavuşmuş durumdaki şarkıcılardan Harry Styles’ın yüzünün bulunduğu dövmeye kısa zaman içerisinde sayısız bir şekilde yorum gerçekleştirildi. Kullanıcıların büyük bir kısmı dövmenin gerçek bir durumda olduğunu düşünüp, ”Bir gün çok fazla pişman olacaksın” benzerindeki yorumlar gerçekleştirmekten hiç bir şekilde kaçınmadı. Fakat hiçbir şey de görünmekte olduğu gibi değildi.

Tepkilerin odak noktasında yer alan 24 yaşında bulunan Yeni Zelanda asıllı şarkıcılardan Kelsy Karter, konu ile alakalı açıklama yapıp, dövmenin hiç bir şekilde kalıcı durumda olmadığını ve maksadının yeni çıkartacağı şarkısının reklamını yapmak olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Üstelik bahsi geçen dövmeyle alakalı olarak bir dövme sanatçısı ile 300 dolar tutarında anlaşmış olduğunu da ilave etti. Karter’ın yapmış olduğu açıklamalarının sonrasında rahat bir şekilde nefes almış olan takipçileri de ”’Neyse ki sandımız kadar akılsız değilmişsin”’ şeklindeki yorumlarını gerçekleştirdi.