2013 senesi içerisinde yaşamını yitiren Müslüm Gürses’in yaşam hikayesinin anlatılmış olduğu ve gösterime girmiş olduğu gün itibariyle çok büyük bir ilgi görmeyi başaran ve yaklaşık olarak 6,5 milyon kişi tarafından izlendiği açıklanan ”Müslüm” isimli sinema filmi, tekrardan vizyona girmiş olacak.

Arabesk tarzdaki müziğin efsanevi isimlerinden biri olan Müslüm Gürses’in acılar ile dolu yaşamını konu almakta bulunan ”Müslüm” isimli sinema filmi sinemaseverlerle bir defa daha buluşmuş olacak. Müslüm Gürses’in 6. ölüm yıldönümünden dolayı yeniden gösterime gireceği konusunda açıklama yapılan bu film, kaçırmış olanlar ve yeniden izlemeyi isteyenler için 1 Mart tarihinden itibaren, tekrardan gösterime girecek ancak bu sefer özel bilet fiyatı ile, 9 Türk Lirası tutarından izleyicileriyle buluşmuş olacak.

Film içerisinde, Gürses’in Şanlıurfa ilindeki çocukluğundan başlayarak Adana ili içerisinde keşfedilmiş olmasına ve İstanbul ili içerisinde yıldızlaşmasına kadar bir çok bilinmemekte olan yönü ele alınmakta. Can Ulkay’la birlikte ”Ketche” adı ile tanınmış Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğini gerçekleştirdiği ”Müslüm” isimli sinema filminin yapımcılığını da Mustafa Uslu üstlenmişti..

Film içerisinde, Müslüm Gürses’i Timuçin Esen, çocukluk bölümlerinin olduğu yerlere Şahin Kendirci hayat verirken Zerrin Tekindor ile birlikte Erkan Can, Ayça Bingöl, Erkan Avcı, Taner Ölmez, Kaan Öztop, Caner Kurtaran ve Turgut Tuncalp’ta rol almakta.